טבח/ית JB-1175

תיאור:

למלון בוטיק בתל אביב דרוש טבח ראשי למטבח בכשרות חלבי ודגים. 

דרישות:  
-ניסיון כסגן/ית שף ומעלה במלון- חובה.

-יכולת עבודה תחת לחץ, אסרטיביות, יחסי אנוש טובים.
-ניסיון באירועים - יתרון.
-יכולות ניהוליות ותקשורת בינאישית גבוהה.
-יצירתיות וחדשנות מתמדת לגיוון תפריטים ומנות 
-שליטה על הוצאות מזון, פיקוח על ניהול מלאי מזון וחיסכון בעבודה. 
-הקפדה על תנאי עבודה והוראות החוק בתחום עבודה עם מזון 
-נוכחות לעבודה מאומצת.

קורות חיים ניתן לשלוח בציון שם ומס' משרה ל- tamar@match-hasama.co.il