טבח/ית JB-1175
תיאור:
למלון בוטיק בתל אביב דרוש טבח ראשי למטבח בכשרות חלבי ודגים.
דרישות: -ניסיון כסגן/ית שף ומעלה במלון- חובה.
-יכולת עבודה תחת לחץ, אסרטיביות, יחסי אנוש טובים.
-ניסיון באירועים - יתרון.
-יכולות ניהוליות ותקשורת בינאישית גבוהה.
-יצירתיות וחדשנות מתמדת לגיוון תפריטים ומנות
-שליטה על הוצאות מזון, פיקוח על ניהול מלאי מזון וחיסכון בעבודה.
-הקפדה על תנאי עבודה והוראות החוק בתחום עבודה עם מזון
-נוכחות לעבודה מאומצת.
קורות חיים ניתן לשלוח בציון שם ומס' משרה ל- tamar@match-hasama.co.il
|